Bästa brorsorna Hedlund

Bästa brorsorna Hedlund

2010-04-27

Efter helg kommer vardag...

Tänk vad fort helgerna går. Men så gör vi ju något varje helg också. Så även denna. I fredags var Daniel ledig så vi lastade släpvagnen med allt rat som vi rensat. Skönt att få bort det. Åkte till stan o jag fick en förtidig födelsedagspresent! Grymt sköna och skitsnygga skor från Keen! Jag är super glad:)Åkte till farfar o Siv på middag o blev kvar där, så barnen somnade i bilen på väg hem.
I lördags var det fint väder så vi passade på att vara ute under förmiddagen. Grannen hade barnbarnet här så vi fikade ute tillsamans. Härligt med vår! Sen var det bara att göra sig festfin inför stundande 30-årskalas. Lämnade av Vidar hos moster Lotta, o August hos farfar o Siv. Det var ett super trevligt kalas med god mat som vi var på. Skönt att bara få vara jag o Daniel utan barnen för en kväll. Tack Karin för att vi fick vara med på ditt kalas!!
Vidar hämtade vi upp på natten, när vi var på väg hem. Allt hade gått jätte bra, så det var ju skönt! August åkte vi o hämtade på söndagen. Vad härligt det är att få träffa dom igen när man varit ifrån dem en stund!

Nu ska jag hänga lite tvätt innan August ska hämtas på dagis. Sen bär det av mot stan igen en sväng. Evigt rännande på oss.


1 kommentar: