Bästa brorsorna Hedlund

Bästa brorsorna Hedlund

2010-02-01

Redan måndag kväll...

Oj, de senaste dagarna har verkligen sprungit förbi.. Gårdagen spenderades på loppis med bästa vännen. Vi hade en jätte bra dag, och fick ju dessutom sälja bort lite av det man samlat på sig. Givetvis blev det lite egna fynd också. Man kan ju inte stå en hel dag på loppis utan att hitta nåt att ta med hem:) Det blev en jacka och ett par skalbyxor från POP till August och en fin mobil att hänga i badrummet till Vidar.
Alla nöjda och glada:) Vidar var hos moster Lotta under tiden, tanken var att han skulle äta ett mål med flaska, men det gick inte! Hon fick komma med honom så han fick amma, sen sov han gott i flera timmar, så det gick ju jätte bra ändå!

Idag var det tänkt att vi skulle gå på kyrkis, men eftersom termometern visade -31.8 i morse så stannade vi inne...hela dagen.. Daniel tog med August ut en snabbis på eftermiddagen då var det ju bara -23 blir såå less på denna kyla! Hoppas att det är lite mildare imorgon när vi ska på dagis. Sen bär det av till Krokom för baby massage. Undrar vad lillebror kommer tycka om det? August tyckte jätte mycket om det när han var bäbis, han kunde sova 5 timmar i sträck när vi varit på massagen! Ja spännande kommer det att bli.

Nu ska jag nog masa mig ner till sängen tror jag, kram o godnatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar